Sørby VVS ApS er et VVS-firma med 40 års erfaring i håndværks branchen, som udfører VVS-opgaver, hovedsaligt i det Vestsjællandske, men også en del i Hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland.

Firmaets primære arbejdsområder er, kedel udskiftninger, renovationsopgaver, nybyggeri, blik/zink- arbejder samt diverse speciel opgaver.

Vi er også kendt for Alternativ Energi som Biovarme, Jordvarme og Solvarme. I 1995 modtog Sørby VVS den Danske solpris samt den Europæiske Solar Prize for at udbrede viden om Solvarme i det Vestsjællandske, det er blevet til mere end 1.500 solvarme anlæg gennem tiden.

Vi var også med fra starten da Biokedlerne begyndte, de er i dag et stort marked lige som Jordvarmeanlæg.

Her udover er vi OK partner og kører gas service hos mere end 1.400 gas -kunder. Vores ambition er at kunne tilbyde solidt kvalitetshåndværk, samtidig med fleksibel og kundevenlig betjening.

Vi udføre kølearbejde på større anlæg til hotel branchen.

Sørby VVS ApS er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og blev kvalitets sikrings godkendt i september 2002.

VI ANBEFALER

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige forskrifter ikke er overholdt.

Vi forhandler udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – Bedre kendt som VA-godkendte produkter.

Her under finder du links til producenternes hjemmeside.