Om Sørby VVS & El Service

Din lokale VVS & El-installatør på Vest Sjælland

Sørby VVS & El Service er en mellemstor virksomhed med 25-30 ansatte, fordelt på faglærte VVS’ere – montører – Teknisk Isolatør – Elektrikere og kontorpersonale. Vi bor i en charmerende ejendom lidt uden for Slagelse som er tidligere mejeri.

Vi udfører både store og små opgaver i hele Vestsjælland, heriblandt Næstved, Ringsted, Slagelse, Korsør og Skælskør. Vores erfaring spænder bredt, og vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Hos Sørby VVS & El service vil vi gerne gøre en forskel for vores kunder. Med mere end 40 års erfaring i håndværksbranchen, kan vi løse alle former for opgaver inden for varmepumper, fjernvarme, renovationsopgaver, nybyggeri samt spjældarbejde.

For at kunne levere den mest optimale energiløsning, har vi vores egen teknisk isolatør.

Siden 2005 er Varmepumperne, for mange, blevet den foretrukne varmekilde og Sørby Vvs og El-Service, har været med fra starten. Med op til 550, private og erhvervs varmepumpe installationer om året, har det givet en anciennitet som de færreste er i besiddelse af. Intet er for stort og intet er for småt. Fra en Kaskadeløsning af Luft / Vand varmepumpe på Elefanthuset i Knuthenborg, til en luft /luft varmepumpe i det mindre sommerhus i Karrebæksminde, spænder vi bredt og er glade for at kunne tilbyde vores ekspertise. Vi går meget op i solidt kvalitetshåndværk, samtidig med fleksibel og kundevenlig betjening. Det skal nemlig
være nemt og behageligt at være kunde hos os, og det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Vores kernekompetencer

Optimering af din El og Varmeløsning – Når det kommer til vand og varme, så er der rigtig mange penge at spare ved at vælge den helt rette løsning for dig. Vi kan hjælpe dig med at udskifte din gamle varmeinstallation og erstatte den med en Varmepumpe eller en anden mere energirigtig varmeforsyning ift. den du bruger nu.

Tit og ofte er vores lyskilder i og uden for huset, et ret overset område. Her kan vi også tilbyde at optimere for bedre belysning og driftsøkonomi samt mindre co2 udledning. Energioptimering | Gode råd til at spare penge på energi, vand og varme (vvsmester.dk)

Badeværelse – Vi tilbyder delrenovering og totalrenovering af dit badeværelse efter dine ønsker og behov, så også du, kan opnå dit drømmebadeværelse. Klik på link for mere. https://www.vvsmester.dk/radgivning-og-inspiration/

Renovering – En af vores andre spidskompetence er renovering af bad, køkken og Wc. Vi tager højde for dine behov og ønsker, og vi skræddersyr en løsning præcis til dig. Yderligere benytter vi kun kvalitetsleverandører, og dette er blandt andet din sikkerhed for, at dit badeværelse eller køkken bliver bygget med de bedste materialer, der holder sig både flotte og brugbare i årtier. Køb VVS produkter til badeværelse, køkken, klima & varme (vvsmester.dk)

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Vores medlemskab af TEKNIQ Arbejdsgiverne er din garanti for håndværk af god kvalitet. Det sikrer, at vi foretager kvalitetskontrol på det arbejde, vi udfører, og derfor kan du føle dig helt tryg når du overlader dine opgaver til os.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Sørby VVS & El Service ApS er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og blev sidst godkendt i marts 2002.

Prisberegner

Har du brug for en ny varmepumpe?

Benyt vores pris beregner, så sender vi et uforpligtende tilbud.

Nykredit Grønt boliglån

Som udvikling i den tid vi står i, er her mulighed for et grønt boliglån til energiforbedring.

Går du med planer om at energi renovere din bolig? Med Grønt Boliglån hos Nykredit får du et attraktivt lån til energiforbedringer med en variabel rente. Det er bare én af dine fordele som kunde i en foreningsejet bank.

Har du brug for en VVS’er ?Elektriker ?Isolatør ?

Indtast dit navn og telefon nummer og tryk send, så ringer vi dig op.

Navn

Telefon

Vi anbefaler

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige forskrifter ikke er overholdt.

Vi forhandler udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – Bedre kendt som VA-godkendte produkter.

Her under finder du links til producenternes hjemmeside.