Bolig- og energilån

I 2023 og frem til 2026 kan du som boligejer få økonomisk tilskud hvis du får udført en række energiforbedrende projekter i din helårsbolig. Tilskudsordningen gør det markant billigere for dig at opnå energibesparelser og energieffektiviseringer, der både vil mindske jeres CO2 udledning og sænke jeres varmeregning.

Sørby VVS og El-Service henviser til meget attraktiv finansiering i samarbejde med Resurs Bank & Nykredit Bank. Med et energilån, kan de hjælpe dig med at finansiere dine udgifter til energiforbedringer – eller måske til en reparation, som du ikke lige havde planlagt.

Resurs Bank

I samarbejde med Resurs Bank tilbydes attraktive delbetalings løsninger til dig.

Find din foretrukne finansieringsløsning ved at trykke på knappen til højre – og ansøg om et købekredit.

Nykredit Grønt boliglån

Som udvikling i den tid vi står i, er her mulighed for et grønt boliglån til energiforbedring.

Går du med planer om at energi renovere din bolig? Med Grønt Boliglån hos Nykredit får du et attraktivt lån til energiforbedringer med en variabel rente. Det er bare én af dine fordele som kunde i en foreningsejet bank.

Energitilskud

Så er det officielt! Energitilskuddet – også kaldet Bygningspuljen – er vedtaget og gælder fra 2020-2026.

Næste runde åbner igen i 2023, hvor puljen vil blive splittet op i en varmepumpepulje og en energirenoveringspulje.

Du kan få tilskud til både isolering, vinduer, varmepumpen og ventilation med varmegenvinding. Som noget nyt stilles der krav til, at du har et gyldigt energimærke på hånden og energiklasse E, F eller G, hvis du søger til andet end varmepumpen.

Afkoblingsordningen

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget tilført yderligere 139 millioner kroner til afkoblingsordningen med tillægsaftalen til aftale om inflationshjælp 2023 og aftale om vinterhjælp 2022.

Fyr dit fyr

Fyr dit fyr er en aftale mellem regeringen og landets pengeinstitutter.

Aftalen giver dig mulighed for at låne på attraktive vilkår, når du udskifter gas- eller oliefyret med en varmepumpe eller fjernvarme.

Har du brug for en VVS’er ?Elektriker ?Isolatør ?

Indtast dit navn og telefon nummer og tryk send, så ringer vi dig op.

Navn

Telefon

Vi anbefaler

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige forskrifter ikke er overholdt.

Vi forhandler udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – Bedre kendt som VA-godkendte produkter.

Her under finder du links til producenternes hjemmeside.