Bolig- og energilån

I 2021 og frem til 2026 kan du som boligejer få økonomisk tilskud, hvis du får udført en række energiforbedrende projekter i din helårsbolig. Tilskudsordningen gør det markant billigere for dig at opnå energibesparelser og energieffektiviseringer, der både vil mindske jeres CO2 udledning og sænke jeres varmeregning.

Sørby VVS og El-Service tilbyder også meget attraktiv finansiering i samarbejde med Resurs Bank. Med et energilån, kan vi hjælpe dig med at finansiere dine udgifter til energiforbedringer – eller måske til en reparation, som du ikke lige havde planlagt.

Resurs Bank

I samarbejde med Resurs Bank tilbydes attraktive delbetalingsløsninger til dig. Find din foretrukne finansieringsløsning ved at trykke på knappen til højre – og ansøg om en købekredit.

Håndværker fradrag 2021

Bliv klogere på håndværkerfradrag og hvad det betyder for dig.

VVS håndværkerfradrag 2021 (servicefradrag). Det såkaldte håndværkerfradrag har haft sig en noget turbulent entré i vores bevidsthed. Dels fordi det har svinget meget i forhold til, om det overhovedet skulle være der eller ej, men også fordi der konstant er ændret i det fradragsberettigede beløb samt hvad man helt præcist har kunnet få fradrag for.

Håndværkerfradraget lader dig trække arbejdsløn i forbindelse med installation fra i skat. Men det er desværre ikke muligt både at få tilskud og håndværkerfradrag til samme projekt.

Klima tilskud

Tilskuddet gives til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. Tilskuddet gør det markant billigere at få udført energirenoveringer af helårsboliger. Samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning, og du gør en positiv forskel for vores klima ved at spare energi og dermed udlede mindre CO2. Tilskuddet er skattefrit for private boligejere.